Allroundsportsfitness

Kristell Penfornis, professionele danseres

"Ik vond het heel fijn om met jou te sporten. Je bent heel enthousiast, attent en positief wat mij motiveerde om extra mijn best te doen. Je kwam er ook heel snel achter dat mijn zwakke punt mijn armen zijn en ging daardoor ook juist veel oefeningen geven om die extra te oefenen. Je legde ook goed uit waarom je bepaalde oefeningen deed (korte tijd op de loopband maar met een helling zodat de hartslag meteen omhoog gaat, op de bal zitten voor evenwicht) Heel fijn allemaal! :) "


Lees meer over Kristell: https://www.facebook.com/ReneKristell/

13417692 634327173381876 1483193169007074545 n kopie


Photocredits : Sipke Witting


Marloes Hovestad van lululemon athletica Amsterdam

"
Angelina Hammond zorgt er met haar aanstekelijke enthousiasme en warme persoonlijkheid voor dat je je bij de eerste training direct op je gemak voelt. Ze barst van de energie, is inspirerend en motiveert je om jezelf naar een hoger niveau te tillen. Angelina heeft me laten ervaren dat ik sneller en sterker ben dan ik denk. Ik zal voortaan altijd aan haar denken als ik tijdens de laatste 200 meter van een halve marathon iedereen kehard inhaal. #ikgazepakken ;) "


Ton de Best, loper  | journalist/schrijver | videomaker | fotograaf | Runner's World | NAC Breda | Strava addicta

"Angelina heeft mij in slechts een paar lessen de grondbeginselen van de sprint geleerd. Voor aanvang van deze cursus wist ik dat ik kon sprinten, dat ging me in een teamsport altijd al goed af, maar echt zuiver sprintwerk.. dat is andere koek. Na deze cursus kan ik zeggen dat ik veel heb geleerd over de juiste beweging van mijn armen, benen, voeten, romp, rug.. heb ik me verbaasd over een mede-cursiste die me er totaal uitplankte(!) en kon ik meteen al een paar dingen toepassen in de finale van een echte wedstrijd, de 12 km van de Zandvoort Circuit Run. Ik beschik nu al over een soort drietrapsraket, waarvan ik dacht dat die alleen aan Teun de Nooijer - ooit 's werelds snelste en technisch meest begaafde hockeyer - toebehoorde. Angelina is heel enthousiast, spoort je aan, is goedlachs en geeft heel gericht feedback. Ik ben een geweldige sprintervaring rijker. Senk Joe, Ms. Hammond!"

Meer lezen over Ton: www.tondebest.nl  en https://www.facebook.com/tondebest


Emma Rehbock

"Ik vond de trainingen van Angelina geweldig en briljant, niet alleen zijn de trainingen leuk, uitdagend en persoonlijk op je af gestemd, ze heeft ook ontzettend veel kennis van voeding, blessures, speciale trainingen zoals sprinten of conditie, en is nooit te beroerd om je over van alles te mailen. Verder is haar enthousiasme erg aanstekelijk en motiveert ze je om ècht het meest uit jezelf te halen".
Online Begeleiding mogelijk    Resultaatgerichte trainingen  –  Indoors & outdoors workouts