Allroundsportsfitness
Voeding
Om blijvende resultaten te boeken tijdens de trainingen is het essentiëel dat je jouw lichaam voldoende rust en de juiste voeding geeft. 
Sterker nog, trainen zonder een verantwoord voedingspatroon gaat niet samen. Je kunt roofbouw plegen en de vooruitgang wordt ook nog eens afgeremd. In een Ferrari stop je ook niet elk willekeurige benzinesoort! Met die gedachte moet je ook met voeding te werk gaan. Als jij veel van jouw lichaam vraagt, dan verdient die ook de beste zorg door o.a. voldoende rust en een uitgebalanceerd eetpatroon. 

Zo bereik je snellere resultaten tijdens de training, herstel je beter en voorkom je indirect ook blessures door onnodige vermoeidheid.

Advies nodig? Allround Sports Fitness levert dat via een boodschappen-safari, het doorlichten van jouw huidige eetpatroon en het aanbieden van dag- en weekmenu’s die binnen jouw leefpatroon passen. Want bij een hectisch leven horen geen menu’s waarvoor je uren in de keuken moet staan. Maar…snel te maken, smakelijke maaltijden en tussndoortjes die jou voorzien van alle benodigde voedingsstoffen. 

Neem contact op met Allround Sports Fitness: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Voeding.

Online Begeleiding mogelijk    Resultaatgerichte trainingen  –  Indoors & outdoors workouts